Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 18, 2016

Scrub badan natural, organic yang best sangat

Assalamualaikum Semua!


Hari ni nak review tentang Body Scrub PurebySO pulak.



Siapa belum pernah try detox body scrub Pbyso?
.
Meh la try.. Insyallah puas hati. Body scrub Pbyso 100% selamat dan xmemudaratkan.
.
Bila lulur dekat badan yang basah, fuhhh rasa best.. Nampak macam xberminyak.. Tapi dekat setiap butir gula tebu organik tu ada minyak yang baik.
.
Ada madu asli, minyak zaitun dan juga ada eo lavender & dry lavender! Bau yang sangat sangat calm.
.
Minyak zaitun, eo lavender, dry lavender tu saya letak untuk buat kulit jadi sihat, tidak berkudis, parut pudar, dan ketahanan kulit lebih baik. Lavender merupakan antiseptik semulajadi yang terbaik.
.
Madu pula diletak sebab nak bagi kulit sentiasa lembab. Sebab tu bila pakai body scrub Pbyso, xyah dah pakai apa-apa losyen. Kulit awak memang akan jadi lembab dan lembut.
.
Pastu, body scrub ni akan detox juga badan awak. Kalau awak badan jenis overweight, awak akan kerap berpeluh dan kencing. Tapi peluh xbusuk, peluh bau Lavender 😁😁
.
Detox body scrub Lavender Me ni selalunya saya akan syorkan pada orang yang kulit normal atau kering, ada parut,selalu rasa berdebar-debar, susah tidur malam atau selalu stress.
.
Bila guna body scrub Lavender Me ni serius, awak akan rasa senang tidur, otak dan badan lebih relax dan calm. parut awak makin pudar, badan bertenaga sebab salah satu fungsi dia adalah topup kandungan garam yang hilang dari badan DAN relaxkan otot-otot badan yang kuat bekerja.
.
Body Scrub Lavender Me ni boleh detox badan juga, meransang peredaran darah,membantu mengurangkan masalah kulit macam eczema, psoriasis,parut,jerawat & kesan rekahan.
.
Jom scrub badan kita seminggu 1-2xHello! Siapa belum pernah try detox body scrub Pbyso?
.
Meh la try.. Insyallah puas hati. Body scrub Pbyso 100% selamat dan xmemudaratkan.
.
Bila lulur dekat badan yang basah, fuhhh rasa best.. Nampak macam xberminyak.. Tapi dekat setiap butir gula tebu organik tu ada minyak yang baik.
.
Ada madu asli, minyak zaitun dan juga ada eo lavender & dry lavender! Bau yang sangat sangat calm.
.
Minyak zaitun, eo lavender, dry lavender tu saya letak untuk buat kulit jadi sihat, tidak berkudis, parut pudar, dan ketahanan kulit lebih baik. Lavender merupakan antiseptik semulajadi yang terbaik.
.
Madu pula saya letak sebab nak bagi kulit sentiasa lembab. Sebab tu bila pakai body scrub Pbyso, xyah dah pakai apa-apa losyen. Kulit awak memang akan jadi lembab dan lembut.
.
Pastu, body scrub ni akan detox juga badan awak. Kalau awak badan jenis overweight, awak akan kerap berpeluh dan kencing. Tapi peluh xbusuk, peluh bau Lavender 😁😁
.
Detox body scrub Lavender Me ni selalunya saya akan syorkan pada orang yang kulit normal atau kering, ada parut,selalu rasa berdebar-debar, susah tidur malam atau selalu stress.
.
Bila guna body scrub Lavender Me ni serius, awak akan rasa senang tidur, otak dan badan lebih relax dan calm. parut awak makin pudar, badan bertenaga sebab salah satu fungsi dia adalah topup kandungan garam yang hilang dari badan DAN relaxkan otot-otot badan yang kuat bekerja.
.
Body Scrub Lavender Me ni boleh detox badan juga, meransang peredaran darah,membantu mengurangkan masalah kulit macam eczema, psoriasis,parut,jerawat & kesan rekahan.
.
Jom scrub badan kita seminggu 1-2x. Badan akan rasa segar, kulit jadi bersih dan cantik dan tidur pun lena! .
Bukan semata-mata nak cantikkan kulit dan cerahkan kulit ja tau.
.
Cuba la mesti awak xakan menyesal.
.
arga : Rm25 200g
Postage : Rm8(sm), Rm12(ss)
.Online order : +6012 74 911 74
.
Cuba la mesti awak xakan menyesal.


Organix Detox Body Scrub RM25


Organix Detox Body Scrub - Chamomile Me RM25


Organix Detox Body Scrub - Lavender Me RM25


Organix Detox Body Scrub - Choco Honey RM25


Testimoni Body Scrub Purebysafiyyahosman :






















No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...