Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 31, 2012

Mengetatkan cincin yang longgar

Yeay saya dah jumpa solutions untuk cincin saya yang longgar.

Mula2 ingat nak pergi kecikkan. Lepas tanya kat group mereka kate jangan kecikkan. Nanti dah kawen badan naik dah tak muat cincin tu.



Ceh nak jugak tunjuk post fb ni.

So saya telah melawat blog ini dan ini.

Mereka beritahu ade satu alat nama die Ring Clip yang bole guna untuk ketat kan cincin.

Ni lah rupa Ring Clip tu. 




Jual kat kedai Habib RM10. Yeay!!! Besok KL cuti akan ku cari.

Harap2 jumpa la.

1 comment:

sitisitu sanasini said...

yeke,,kat mne nk crik,,kat johor xxde..soobss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...