Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 28, 2012

4months 3 weeks~~

Selamat Hari Raya :)

- Before raya tu kene minum air gula. Ya ampun rasa die sumpah tak sedap. Dah la kene habiskan dalam masa 5 minit. Tobat tak nak minum lagi. Saya muntah sikit masa minum tu. Lepas minum pun muntah sikit. Lepas tu dok tahan jangan muntah selama 2 jam. Tak sanggup nak minum lagi. Tuhan je la tahu seksanya tahan muntah tu. Elok je nurse ambil darah kali kedua masuk kereta terus muntah semua skali air gula tu. herhhhh. Jangan la ada lagi. Thank you Mr hubby sudi temankan saya masa minum air gula tu.
- Seronok sangat raya dengan suami :)
- Tak puas lagi duduk kampung. Rasa nak cuti lagi lama2.
- Hari raya saya makan dengan jayanya. Hasilnya berat dah naik 2kg. Alhamdulillah. Selalu berat saya ni nak naik 0.1kg pun susah giler. Tapi kalau bab turun cepat je.
- Muntah dah takde. Selera makan makin bertambah. Yippie.
- Sekarang ni i'm craving for open house. Kalau ada open house sila la jemput saya. Saya nak makan sedap2. hihi
 -  Sekarang sedang gigih nak gemukkan badan lagi. Perut dgn breast je naik. Part badan yang lain tak naik pun. Tulang je. huhu.
- Macam biasa, saya ni kalau makan kat luar tak berapa nak selera sangat. Kecuali kalau order lauk ikan Yang tu saya selera. Tapi kalau nak order ikan selalu memang pokai la kan. Saya lagi selera kalau lauk yang dimasak sendiri. Pansas2. yum2.
- Malam ni nak try masak ikan tiga rasa dengan hubby. Semangat!
- Sekarang ni asik lapar je. Setiap minit rasa nak makan. Bila mengenangkan masa alahan hari tu. herhhh syukur sangat. Sekarang boleh makan apa sahaja tanpa perlu fikir banyak2 kali.
- Sepatutnya masa2 sekarang saya dah boleh rasa movement baby. Tapi takde lagi. Maybe baby da start gerak cuba belum rasa sangat.
- Sangat excited nak tahu jantina baby. Nama untuk baby girl saya dah pilih. Lama dah berkenan dengan nama tu. Baby boy hubby yang pilih. Bulan 10 nanti baru scan lagi.
- List barang baby dah buat dah. Tinggal nak survey je ape brand yang bagus and murah. hihi murah tu penting!
- Sekarang mood DIY saya sudah datang. Tak sabar nak tunggu weekend!
- Yeay Jumaat cuti lagi. Lompat2!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...