Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 7, 2012

lalala...dah terbeli.

Ok sebab saya bosan dah tak tau nak buat apa.
Saya pergi melawat MilkADeal (sila Google) daaaaaaaaannn...

Saya TER beli ini...


Tak mampu nak beli yang besar2 dan mahal tu. 
Ada yang ni buat permulaan jadila kan.
Murah je.

Semangat berkobar2 ni nak menjahit.
Macam2 nak jahit for baby.
Nak jahit blanket and pillow baby.
Nursing cover for me juga.
Benda simple2 bolela jahit sendiri kan.
Tak payah beli. Jimat sikit.
Tapi yang sodihnya delivery will be only start on 2nd October.
Lalala lamanyaaa.

Nuw dah start menjahit felt flower semula.
Kene habiskan stock felt balance dari wedding hari tu.
Plan nak buat HB and jual. Kalau ada yang nak beli lah.
Apa-apa pun kene habiskan jugak stock felt tu.


Nway dekat MyDeal.com.my tengah sale benda ni.


Nak sangat beli.
Sebab tak plan nak beli Baby cot tu. 
Plan nak beli rocker je.
Tak taula ni category murah ke mahal. 
Sebab tak pernah survey lagi harga2 rocker ni.
Tapi hold dulu kot. Masih lagi saving tuk baby.
By 7th month nanti baru start beli.


My pregnancy dah 5months!
Macam tak percaya.
Masih lagi perit je yang membesar.
Tapi still org kata kecik.
Badan tak naik pun.
Kadang2 tegang je perut tu.
Nak berdiri tegang pun payah.
Jalan kene membongkok. Macam orang tua pun ada.
Series penat. Lagi2 kalo sambil buat kerja macam memasak ke.
Letih sungguh.
Selera makan makin bertambah but it happens saya selalu takde makanan tuk dimakan.
Especially dalam lab.
Lapar yang amat. Sedih tol.


Oraits weekend ni nak buat scrap book for baby andddd
Jahit felt flower.


Semangat!!!!


4 comments:

IMaH said...

Bestnya baca cerita mom to be. Sweet..mintak2 sayapun ada rezeki nak jadi mommy satu hari nanti =)

puan nina said...

salam..1st time baca blog ni..tahniah ye atas kehamilan :) ..oh skemanye ayat haha..

dik cuba tgk cni.. http://sweetlikekisses.blogspot.com/2012/08/share-please-pre-order-fisher-price.html dia jual rocker tu rm 185 tapi siap postage jadi rm220..bolehla survey2 lagi kot2 jumpa lagi murah :)

anyway..take care..

ka-ii said...

iMah : dont worry Allah knows when is the best time.

puan nina : thanx for the info!! take care to you too.

ka-ii said...

iMah : dont worry Allah knows when is the best time.

puan nina : thanx for the info!! take care to you too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...