Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 5, 2012

Update

Saya sangat merindui blog ini.
Banyak benda nak update taoi masa sangat sedikit.
Busy dengan kerja dan wedd preparation.
Rumah sangaaaaaaaaaaaat banyak nak dikemas kan.
Tiap2 minggu kene balik kemas. Kesian kat abah buat macam2. Tak sampai ati nak biarkan.
On my side tengah siapkan bunga 3D untuk baju. Malam ni InsyaAllah siap.
Lepas ni tinggal nak jahit pearl kt atas die plak.
Lepas siap nak jahit veil plak.
Bile baju dah siap nak jahit beadding baju nikah plak.
Banyak lagiiiiiiiii..
Insyaallah later will update with picture.

Owh ye saya tolong promote untuk cousin saya. Die buat promo photography. Yang ni tak tipu. Kalau die tipu saya yang akan heret die pergi balai polis..




Untuk incik tunang yang sedang berdiet. Saya tiupkan jutaan semangat. Hadiah menarik menanti anda. :)

2 comments:

seo said...

Apekah hadiah yang menanti?

ka-ii said...

kiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...