Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 18, 2012

Review : Couple pillow

Ahaaa.. hari ni ada kerja tapi sebab saya malas dan tak da mood (lately takde mood je sedih betul)

So nak wat review couple pillow.

Pillow ni saya tempah kat kawan saya. Tak dan nak buat sendiri. ahahaha..
Takpela bagi rezeki kat orang..

Ok asalnya saya send design ni tuk dia refer..

Burok sket la. Lukis pakai paint je.


Lepas tu Amal design betul2 sketch saya and tunjuk kat saya draft pillow tu. Draft tu da ok cuma saya tak berkenan dengan font tu.




Lepas tu saya sent Amal font yang saya nak. Macam ni haaa

Then dah ok semua barulah Amal proceed jahit pillow tu. 

Inilah hasilnya..



 Cantik x? tak cantik pun dah siap da. Dah guna dah. hehe

Saya letak kat atas katil pengantin. And now pillow ni jadi hiasan kat kereta saya. Ahaaa

Tanks a lot Amal..

Pada yang nak tempah bole melawat ke blog Amal--> Amal Creative
Dulu blog Amal ni ialah Kraf Malinja. Tapi sekarang dah rebranding to Amal Creative.

Jadi silalah melawat kalau berminat ya..

6 comments:

Sharz said...

cantiknyer!!! rase cam nak tempah jugak!! =)

ciksusu said...

nice!!

Munnafendy said...

sweetnyeeee :)

nuha hayati said...

ala..ni yg mcm nk jgk..

ka-ii said...

haaa sila2. xrugi pun. lepas ni boleh guna untuk hiasan kt katil or sofa.

Amal Creative said...

kaiiiii.. (^_^) terima kasih. bila nak jumpa ni. nak bagi hadiah kawen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...