Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 2, 2012

Poster reception

Lagi 11 hari sebelum majlis resepsi.

Saya masih sibuk mejahit beading baju dan jahit bunga untuk HB.

Owh veil juga masih belum siap. Sempat ke ni. Ish panic plak.

Ingat nak upload tutorial bunga felt tu. Tapi internet ni sello.

Gambar baju pun tak bole nak upload.

Upload pic poster la dulu..

Poster ni macam biasa beli dengan Fast Print Malaysia. (Google je confirm jumpe)

Kali ni harga dia mahal sket.

Hari tu beli untuk majlis nikah RM6 sahaja. Tapi sebab saya COD.

Kali ni harga die dah naik RM8. Lepas tu kali ni saya pos ke rumah mertua terus.
Harga postage + harga poster = RM21. Sebab pos poster die pakai tube so poster tak rosak. Tube tu yang mahal. Tapi sebab husband yang bayar heeee saya ok je.

Oraite ni poster yang di maksudkan..design yang sama je. Lebih kurang la. Tukar color je.
Cuma wording Walimatulurus tu saya request nak in jawi. So inilah hasilnya



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...