Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 28, 2011

3 Months to go..

3 Months to go..

Panicnyaa..banyak benda tak settle lagi.  hurm hurm hurm..

Terima kaseh pada rakan2 lab yang sangat banyak membantu. Moga rezeki yang melimpah ruah untuk kalian semua.

Owh ye tadi future MIL bagi hadiah dari Mekah sejadah, beg dan kain untuk buat baju. Yang bestnye die bagi kain color fav saya biru. Bile tanya mana tau saya suka warna biru. Die cakap tengok dari samping yang saya bagi masa tunang hari tu. Terharunya..
Nak message cakap terima kaseh pun malu.
Macam mana la nanti kalau dah jadi family. Tak dapat bayangkan.
B2B lain macam mane ye ada mertua ni? Panic tak?

2 comments:

ain said...

kak khai, nervous lagi tak?. ke bawak sampai ke mimpi2...hihihi

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...