Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 18, 2011

Official photographer

Daku di dalam dilema. Nak ambil Razali or Kerjagilasimol as my OP.
Simol murah 1K for shoot edit n burn tapi die jauh di KL.
Razali 1.6k for shoot edit n burn dan die di Johor.
So kalau hire SiMol lebey kurang Razali jugak la kalau tambah kos transpportation.
Saya sangat suka Razali punya gambar. Clear dan terang dan chantik.
SiMol gambar die agak vintage sikit. Tapi blogger ramai kata die ok sebab die banyak capture moment. Itu yang best. Razali saya xsure sangat.

Meh dengar ape kate beberapa blogger..

Intan hire die as OP

Kina pulak OP dia ialah Razali as die menang contest.

Ini review Kina tentang Razali


Ni yang sokong SiMol.


Ah pening nye.. Razali ke Si Mol..

Ok malam ni kene decide jugak..

6 comments:

K.I.N.A said...

kak ka-ii..sebab kina pun akan amek mol as OP..sebab gambar die vintage2 dan cantik..dan telah amik razali..hehe..lighting hebat..pada pendapat kina..2 2 best..

tapi kalau ade budget lebih go for razali..:)..

ka-ii said...

tu la nak die sgt2. tapi Mol pun cantek jugak. razali pandai amik moments x? razali mahai sikit la..

sarahhernyzar said...

hehe. pilih mol as for budget bride like me. razali is the best invest for long term memories. both is good. but it still depends on our capability. :)

ka-ii said...

saya akhirnya amik razali.

K.I.N.A said...

hehe..dah confirm eh razali? yeay! moment pun dia hebat..dont worry..be happy..jangan fikir pasal OP dah..hee

ka-ii said...

2la lega sangat2 bile dah book razali. yeay!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...