Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 12, 2011

Tudung for nikah



Owh ye. Majlis i nanti takde bersanding. Hanya ada satu majlis sahaja iaitu nikah. So i akan ada 1 baju, tudung dan veil dan kasut dan semua lah.



Baju :

Dah ada design. Dah tempah baju kat Kak Intan di Paya Jaras. It cost me only RM180 with lining. The beading semua akan dijahit oleh saya bila siap nanti. Kalau tak sempat i tempah kat beadmeplease je. hehe



Veil :


Dah ada design. Akan mula menjahit beading bila siap bunga pahar lagi 25 ni.

I akan letak patch yang beli kt Jalan Tar (RM15.90 semeter) dan juga 3d Flower ni :





(3D flower lace ni i jual. Kalau nak bole emel i ye. )

Tudung :

Haaa when it comes to tudung ni i confuse sket. Ade 2 option. Sama ada yang ini :





or yang ini :



2-2 tudung tu i jual. Kalau malas i pakai yg 1st tu je. Kalau rajin sket i pakai yang 2nd. Bezanya tudung yg 1st beading die da siap jahit. 2nd tudung tu design macam yg 1st tapi xde beading kat kepala and hujung tu. I akan jahit sendiri pearl and 3d flower. Beading tudung yg 1st color putih so kalau i nak jahit beading for 2nd tudung tu i nak letak warna biru. Faham x ape i cakap ni?heheh

Ok tengok kerajinan nanti ye.



Kasut :

I nak sangat pakai kasut from Gavy. Ah bile nak p soping ni.



Hb :

Dah pun tempah kat Intan Norazam. (tapi belum bayar lagi. Nanti ye Intan. Dapat gaji i bayar ye.)

5 comments:

Khairiyah aka Kerry said...

kai, kau bahase kan diri ko as 'i' aku geli la.hahahahahah jgn marah ;p

ka-ii said...

lempang ko kang. hahahahaha..aku tak reti la bahasa kan nama. kang saya kang skema plak. ko duk diam2 sana. haha

Khairiyah aka Kerry said...

hahahahaa.takley dok diam.tangan aku gatai nk komen hehehee

ka-ii said...

duk diam2 la..

Dira said...

dear, patch yg u beli kt jln tar tuh, beli kt kedai mane ea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...