Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 14, 2011

Review hantaran tunang


Sedikit review gambar-gambar hantaran masa bertunang October hari tu. Saya bertunang sangat simple. Tarikh tunang di beritahu 2 minggu awal sahaja oleh keluarga bakal mertua. Saya cuma beli barang2 hantaran seminggu sebelum bertunang dan hantara dibuat sahari sebelum bertunang cool kan? hahaha.

Dan ianya sangat tertutup hanya keluarga terdekat sahaja diberitahu. No friends, no make up artist, no pelamin, no OP. Hanya merisik, sarung cincin dan makan2.

Ni gambar2 yang cousin saya ambil hari tu. Kalau die tak datang memang takde gambar lah. Sorry hantaran saya sangat simple. Buat malam nak bertunang tu dengan mak dengan makcik. DIY je.













1 comment:

Mr & Mrs Chenta to be said...

hehe.. sama la... time tng kite pun simple je.. MUA, OP, sume takde.. tp mntk tlg my aunty solekkan skit.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...