Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 13, 2011

Wedding Fazura punya abang

Haha dengan title tu hopefully bila orang google Fazura xjumpa blog saya (sebab kerry gelak guna i so tuka la jadi saya)  plis plis plisss..Amin.

Ok last week Jumaat malam saya attended this wedding invited by my so called collegue kot. Die actually lecturer kat UM ni. Lain dept cume die station dekat centre that i'm working rite now. So die invite la kami ke wedding adik die. Actually my labmate sume dah lama syak yang die ni abg Fazura based on his father's name same dengan Fazura's father's name tapi belum ada bukti kukuh je nak confirmkan. Petang tu bila Fazura post on her twitter like this :




Salam Jumaat Darlings!!! Its a HAPPY Family day for me as it is my brother's wedding reception tonight. Semoga dengan Keberkatan Jumaat ini semuanya berjalan baik. Mudah2an. Amin. LOVE LOVE LOVE to all :) - Fazura.

Dengan itu confirmlah.

So on the wedding kami cuma nak tengok muka Fazura je untuk memuaskan hati. And of course  focus utama saya mase tu adalah Fazura dan baju the bride je hehehe. Yang lain semua tak pandang dah.

Ni beberapa pics taken from my friend Fb :



Cantik kan dress dia.


Ini abang adn adik Fazura. Baju pengapit perempuan pun cantik kan.

Rambut dia cantik..

The menu

The dais

Boleh tiru ni

The doorgift


Tepung Tawar

Wishing tree. Sila tiru..
Details od the card

Ape material baju Fazura tu ek.. mcm best je..
Tata~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...