Followers

20 Jan 2013

Waiting for my baby 20 Jan 2013
Lilypie Pregnancy tickers

Khai & Firdaus 31st March 2012

Khai & Firdaus 31st March
Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Wedding tickers

Barakallah laka, wa barakallahu alaika wa jamaa bainakuma fi kulli khair 31st March 2012
Daisypath Wedding tickers

Engangement Day

Engangement Day
Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 19, 2011

Ilham baju nikah

Ilham baju nikah ku adalah combination of baju-baju di bawah ini. Ia akan dipenuhi oleh bunga2 kerana saya sangat sukaka bunga..



Untuk bahagian bawah baju.
Source : beeadmeplease

Bahagian atas baju.
Soure : beadmeplease

Details of the flower and beading. Ana Dahlia's veil
Source : Google.

Ana Dahlia lagi. Saya sangat sukakan baju die.
So boleh bayangkan tak baju saya nanti. Akan lebey kurang macam tu la. Tapi version saya sendiri. Mudah2an diberi kekuatan untuk menjahit semua ni. Amin

5 comments:

ni@ @in said...

kai...bley x nak bagitau yg ain mmg giler2 suke ngan sume baju yg kai tepek pic dia tu..idea kite lbh kurang sma la..bunga & pearl..cantik2..

ka-ii said...

yeay! taste kite same. kalo tgk baju kawen org kan..kalo baju die xde 3d flower dgn pearl trus ckp xcantik hahaha. keji x..well taste org lain2 kan.

K.I.N.A said...

sama! kina pun buat baju tepek bunga 3D..tp bunga bunga poddle..masa nikah dulu mintak KV buatkan veil macam ni la tapi die tak sempat siapkan bunga banyak2..
so masa bertandang nanti buat macam bunga bawah baju kurung je..harap2 sesuai la bunga fabric peony tu..

K.I.N.A said...

*bukan bunga poddle..

ka-ii said...

wahhh kina memang rajin la. jom diy kina! actly bunga peony tu mcm mane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...